Skiløbere fra 4 til 80 år

Efter adskillige dage hvor vi er blevet budt velkommen på pisterne af solen, var det et noget andet vejr der var klart til os denne dag. I løbet af natten var det begyndt at sne, og således var sigtbarheden meget nedsat da vi gik hen til vores lokale bakke. Det slog os dog ikke ud, selvom det ved gud er lettere at stå på ski når man kan se konturerne i sneen.  Vi kørte ned til Branäs by, hvor Ingeborg og Christian tog et enkelt hop på en big airbag. Et helt igennem godt initiativ af Branäs at sætte en sådan op, for det giver mulighed for at vovehalse kan prøve at udvikle deres spring uden at risikere liv og lemmer. 



Christian laver tricks inden han lander. Det var endda en ganske god landing på benene selvom det på billedet ser ud som om han er i store problemer.
Efter frokosten havde vi den store oplevelse at se Christian senior på 80år og Eskild på 4 år løbe på ski sammen. Det er en af den slag øjeblikke der bliver stående i ens erindring for evigt. Endnu en god dag i Branäs sluttede næsten som den begyndte, nemlig med god mad og hyggeligt samvær omkring det store middagsbord hvor vi alle var samlede.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!