Kuala Lumpur


Efter en udmattende flyvetur, ankom vi klokken lidt over 7 om morgenen til Kuala Lumpur. Vi havde stortset, sovet hele vejen og var godt smadrede da vi landede. 

Vi blev kørt ind til vores hotel af det der svarer til en Uber, for nær ingen penge. Det var dejligt at komme til Malaysia, prisniveauet var helt anderledes end det vi kendte fra Maldiverne.

Første dag gik med at vente på at vi kunne checke ind på hotellet. Derfor gik vi rundt i det kvarter vi boede i, det var finansdistrektet, hvor vi havde en flot udsigt ud til det berømte Petronastowers.

Ellers gik tiden i Kuala Lumpur, med at gå rundt i den flotte og ret fede by, som vi blev meget overraskede over. Hvis man skulle bo i en by i asien engang, kunne det være et godt bud.

Vi besøgte nogle butikker og storcentre og så var vi ude at se Batu Caves, som er den store turistattraktion i Kuala Lumpur. Det var en stor tempelgård, som man startede med at gå ind i. Herefter efterfulgt af mange stejle trapper, der var malet i regnbuens farver. Ligeledes stod der en kæmpe Buddhastatue ude foran i guld. 

Da man var kommet op ad trapperne, gik man ind i den store grotte, hvori der lå flere små templer.

Sidste dag i Kuala Lumpur, checkede vi ud af vores flotte lejlighed, efter at have svømmet i den flotte rooftop pool, med udsigt ud til skyline og Petronas Towers.

Nu gik det videre i tog mod Ipoh.






















Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!