Rejsen til Indien

 Klokken 14 skulle vi mødes med Sisse og Claus i Kolding, men forud for det, havde vi fået sagt farvel til Kayla og Christian på facetime og hørt mere om deres fantastiske tur rundt i Sri Lanka og vi havde nået at få kaffe og dejlig morgenmad med Malte og Ingeborg, der er på påske-visit i Sydslesvig.

Da vi holdt i indkørslen på Rørbækvej var alle mand klar til at tage sted og vi fik lige hilst på Nadia, der holder skansen mens vi andre suser rundt og oplever verden.

Turen over Fyn og Sjælland klarede Claus i bedste stil og kl. 16.30 holdt den grå Yaris i "Kiss and Fly" zonen i Københavns Lufthavn, hvorefter Mads Emil (Claus´ søn) dukkede op og overtog rattet. En smart løsning for så havde han bil og vi slap forat betale for dyr parkering!

Når man rejser med Claus og Sisse er man heldig på flere måder, dels er de godt selskab, gode til at planlægge oplevelser, sjove og så har Claus det magiske guldkort, der får os først i køen ved tjek ind og giver adgang til loungeområdet, så vi havde faktisk for lidt tid i lufthavnen til at komme igennem buffeten og baren! Men vi skulle jo videre og oplevelserne ventede, så vi gik ombord i Air Indias fly til tiden og efter 7 timer rørte hjulene indisk jord. Vi havde god 4 timer vi skulle slå ihjel i Delhis store lufthavn, men det gik med at få stempler i passet og tage en lille lur. Det næste fly, vi skulle med var et indenrigsfly til byen Jodhpur, og det gik sørme også til tiden og landede endda 25 minutter før planlagt, så Air India er godkendt herfra! Lufthavnen er også en militær lufthavn, og derfor er det forbudt at tage billeder selv om detvaren fin blå og hvid terminalbygning. Vi ventede ved bagagebåndet og nåede lige at blive nervøse, for de sidste 4 tasker der kom rullende var vores - pyha....

Vi fandt en tuk-tuk (eller rettere to) udenfor og fik placeret bagagen. Den ene chauffør kørte som en brækket arm, men det var nok mest fordi, at hans arm faktisk var brækket:-) Ellers var det en fin tur og vi fik en forsmag på det, der venter os, og det bliver farverigt. Vi stoppede i en lille, smal gade udenfor gæstehuset Haveli Singhviog her bor vi de næste tre dage i nogle fantastiske værelser, hvor de ældste er mere end 500år gamle. Eventyret er begyndt...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!