Duisburg - Holstein Kiel.

Lørdag d. 16/5 blev der i Duisburg spillet en afgørende fodboldkamp. MSV Duisburg spillede mod Holstein Kiel. I tilfælde af sejr til Duisburg ville de rykke op i 2. bundesliga, Holstein Kiel kunne i tilfælde af sejr nøjes med 1 point i sidste spillerunde, så ville også de være rykket op. Uafgjort ville betyde at Duisburg i tilfælde af sejr i sidste kamp ville rykke op, Kiel skulle i så fald håbe på et point tab til Zebraerne.

Kampen startede godt, Kiel kom foran i det. 10 minut, og værterne virkede rystede, desværee scorede Duisburg 3 nemme mål fra 20- 27 minut, g afgjorde derved kampen.
Til slut blev vi altså vidne til en oprykningsfest for hjemmeholdets fans, tillykke til dem!
Kiel skal nu ud i 2 kampe mod nr. 16 fra 2. bundesliga om en plads i netop 2. bundesliga, en for Holstein Kiel vigtig kamp!