En rolig weekend i november

 Denne oktober går over i historien som en meget travl rejsemåned. Vi havde ikke en eneste hel weekend hjemme hvor batterierne kunne blive ladet op. Det var sjovt at gå all in på rejseriet, men vi er også glade for at hverdagen nu har indfundet sig igen. Sidste weekend havde vi besøg fra DBK, vores 2 gange udskudte Georgiske supre blev endelig til noget. Dagen forløb som man kunne have håbet, med hygge, god snak og udveksling af erfaringer fra alverdens lande. Denne weekend har derimod haft afslapning og hjemmesysler som tema. Solveig har godt nok været i Skive hos Grete, mens Peter bortset fra en gåtur ikke har forladt matriklen. Dt har været dejligt at få gjort nogle ting herhjemme der ligesom burde have været gjort for længst, eksempelvis er det først nu lagnerne der har hængt i garagen siden Christian blev student er blevet taget ned. 

Ellers har ugen der nu rinder ud budtpå besøg fra Afrika. Efter coronaen selv i Tyskland har sluppet sit tag kunne vest kenyas venner således atter indvitere Peter Okoyo til landet, og denne gang kom han også til Gustav Johannsenskolen for at oplyse eleverne om hvordan verden ser ud fra et afrikansk perspektiv. 

Vi har også fået vores strømregning for 2022. Det var med bange anelser Solveig åbnede mailen, men atter engang har vi således været ængstelige uden grad. I stedet for den forventede ekstraregning på 2000€ viste det sig søreme at vi i stedet skulle finde plads til 235 € på vores konto. Lidt af en overraskelse til den gode side!

efteråret giver smukke farver. Således kan vi fra vores grund se dette smukke træ med de mange gule blade. Trist at vide at ved kraftig vind er det smukke syn en saga blot.
billederne herunder er af maden til vores Supra. det var ikke alle retterne vi fik foreviget, men de mest fotogene fik vi da klaret 😀












Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!