Traumhaft

Saa er det sagt, det er ikke sidste gang vi har sat vores ben i Schweiz. Vi har maaske ogsaa vaeret meget heldige med vejret, men det er dog det smukkeste, vi har set indtil nu. At staa pa toppen af Klein Matterhorn en morgen, hvor solen er staaet op og skinner fra en skyfri himmel, saa er man naesten i himmerige! Norge kan godt gaa hjem og laegge sig og det paa trods af, at jeg er meget begejstret for baade Norge og Sverige, men dette panorama findes ikke smukkere og skifoeret er saerdeles fremragende. Ungerne morer sig ogsaa godt, for dem er det ogsaa en stor oplevelse selvom det ikke specielt boernevenligt. Vi har ikke set andre paa Christians alder, men de klarer det begge fremragende.
Vandrehjemmet er ganske udemaerket, der enenste aberdabei er, at det ligger et par kilometer vaek fra liften, saa man er varmet op, naar man skal igang om morgenen!
Idag har vi koert et par timer sammen med Morten, Tine og Mads, som bor paa den italienske side (Cervinia), hvor ogsaa vores liftkort gaelder til. Vi spiste frokost sammen med dem i Italien, og selvom lasagnen var god, var vi glade for, at kunne vende tilbage til germanerne, hvor tingene fungere, og det inklusiv at betjene en gruppe sultne skiloebere paa forholdsvis kort tid, det magtede italienerne ikke:-(((
Vi kan desvaerre ikke oploade billeder, saa I maa vente til vi kommer hjem...
Tillykke til Eva med foedselsdagen!



Et billede af Mont blanc massivet fra toppen af Klein Mattethorn

Familien Aggerholm på toppen af Klein Matterhorn med en gletscher i baggrunden.

Christian Schori, på vej ned af pisten i bedste carving stil!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!