Lukkede borge, bjergvandring og 40 års fødselsdag.

Igår var vi lidt sløve i optrækket, men henad eftermiddagen lykkedes det for os at komme afsted mod Losenheim, en lille borgruin.
Vel ankommet klatrede vi op mod borgen, kun for at konstatere at den var lukket for offentligheden på grund af vedligeholdelse, lidt bittert, især når vi havde fravalgt to nærmere beliggende borge af samme grund.
Heldigvis var det tæt på et vandfald, som Solveig, Tine samt børnene gik op for at se, imens gik Peter & Morten målbevidste mod Edelweiss hytten 375 lodrette meter oppe af bjerget.
Turen stod beskrevet til 1 1/4 time, stolte nåede vi frem efter 50 minutter!
Desværre blev vi fanget i en monster tordenbyge, der også bevirkede at stoleliften, der skulle have været vores transport ned, stoppede med at køre.
Inde i Edelweiss hytten var der fest, hytteværtinden fyldte 40 og alle 4 deltagere i festen drak fugtbovle, efter at have bestilt en øl, blev vi også budt, eller rettere præsenteret for, et glas frugtbovle, efter første slurk stod det klart at vi havde et problem, for drikken var så stærk, at vi ikke ville være i stand til at køre hjem.
uvejret klingede langsomt af, og vi kæmpede os igennem drikkevarerne, langsomt kom solen frem, og landskabet blev synligt, sikken en udsigt, krydret med en uffatteligt klar regnbue, som vi kunne kigge ned på!
Vi gør os klar til at gå. da Solveig ringer og siger at de snart kører hjem, vi forklarer hende vores nød,og hun ber os, utvetydigt, om at få fingeren ud, så vi spørgen hyttemanden Bernhard om den hurtigste vej ned, han viser os hen til et hul mellem et par grene, hvor der er et lille skilt "uber schipiste 1/2 stunde"
vi løber ned på det halve, grum oplevelse



Kommentarer

Anonym sagde…
Lyder til at have været en meget munter fest i Edelweiss hytten. Godt at I ikke skulle være der så længe, for så var løbeturen ned ad pisten sikkert ikke forløbet så godt - men måske kunne I have trillet.

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!