Geocatch og klettersteig

Sikken en dag. Vi fandt 2 ud af 3 geocatcher, efter megen besvær, og mange højdemeter. Nu er det at finde geocatchenikke alt, udsigten og oplevelsen er gratis, og det nød vi i rigt mål.
Efterfølgende cruisede vi langs Moselfloden, en fed tur i cabrioen. I Boppard ventede Mittelrheinischer klettersteig på os. Den er ok, men ud af de 5,5 km den strækker sig over er der maks 2 der har med klettersteig at gøre, de sidste 3,5 er ren vandretur, lidt en sur afslutning.
Vi kørte ned langs Rhinen, og så Schloß Rheinfels, samt den sagnomspundne klippe Loreley. Vores hotel ligger i Edenkoben. Vores aftensmad vor superb, bare synd at tjeneren tabte Peters.


Vi er gået op på et udsigtspunkt på halvøen ved Bremm. vi fandt geocachen der lå tæt på. Overalt hvor man kiggede hen var udsigten flot, og det er absolut et område man kunne få lyst til at besøge igen. Vejret spillede naturligvis også ind i den positive bedømmelse. Varmt var det ikke, men så længe solen skinner og der ikke er megen vind er det heller ikke så vigtigt


Christian kæmper sig op af klettersteigen ved Rhinen. Klettersteigen går for at være en af de bedste i Tyskland udenfor Alperne. god var den, ikke så svær men med flot udsigt. Eneste irritationsmoment var den den lange vandretur tilbage fra Klettersteigen, hvade vi vidst hvornår "klatreriet" stoppede, ville vi være gået samme vej tilbage.

Den smukke borg ved Cochem am mosel. hele strækningen langs Moselfloden er smuk, der er masser af borgen, og vinmarkerne ligger tæt på de sydvendte skråninger

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!