Herretur

Vi, Christian og Peter, tog afsted lidt over 8 og havde første stop ved Porta Westphalica. En god gang frokost, og vi var klAr til geocatching i weihengebirge. Vi søgte 4 og fandt de 3, heraf en i en klippehule, den fedeste geocatch vi har fundet indtil videre. Senere kørte vi til Hollands højeste punkt, Vaalserberg321 meter højt. Vi prøvede også at nå Belgiens højeste punkt, Signal de boutrange 694 meter højt. Det lykkedes på et hængende hår inden det blev helt mørkt. Herefter spiste vi aftens mad i Malmedy, inden vi sent fandt et hotel på den belgisk - Luxembourgske grænse.

Fra hulen ved ulveslugten, det lyder drabeligt, og vi var da også lidt betænkelige da vi gik derned. Hulen ligger ved Porta Westphalica.

Christian på toppen af Vaalserberg, Hollands højeste punkt 321 meter over havets overflade. Ydmygende nok næsten det dobbelte af Danmarks højeste "bjerg"


Christian holder triumferende bogen "high points of europe" op som bevis på at vi efter en del udfordringer står på Signal de Boutrange, Belgiens højeste punkt, 694 meter over havets overflade

Det store udsigtstårn nær toppen af Belgiens højeste punkt. Da vi ankom var det lukket, og vejret var heller ikke for godt.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!