Top of the alps!

En smuk smuk dag er nu ved at gå på held her i Grindelwald. Vi har stået på ski og nydt den utroligt smukke natur. Uverfor vores hytte ligger Eigerbjerget, lidt længere væk det ligeså imponerende Wetterhorn.
Skiløbet foregik i First området, et ikke specielt stort område, som vi mente ville være det bedste af områderne til en opvarmningsdag. Efter chokket med liftkortsbetalingen tog vi gondolen op i det utroligt smukke område, og vores antagelse om en ikke alt for svær første dag holdt stik. Ydermere var der den ekstra oplevelse at First flieger. en svæveanordning hvor man skulle kunne komme op på 84 km / t var gratis, ikke noget man er forvent med i Schweiz!
Firstfliegeren vakte stor jubel, alle undtagen Peter prøvede den.

Det er kun December, alligevel har solen så meget kraft at der kan blive lavet mad i det fri på de forskellige restauranter, det ville være utænkeligt i Sälen området på dette tidspunkt af året.

Solveig foran Wetterhorn, selvom talabfarhten ikke var det helt store sus rent skimæssigt, var den alligevel nærmest et must på grund af den smukke udsigt.

Den i teksten nævnte Firstflieger, great fun for all to be had!

Schweiz er et smukt land, dette billede er taget på dalnedkørslen, bjerget i baggrunden er Wetterhorn på 3700 meter.

Udsigten fra vores lejligheds altan, vores lejlighed var klasser over det vi plejer at bo i, prisen var dog også derefter.

Kommentarer

Lene Birgitte sagde…
det ser virkelig ud til at I har været et rigtig flot sted. Helt fantastiske billeder. Er gul og grøn af misundelse over fotomulighederne ;O)

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!