Chokolade og ost.
Vi tog på tur til Fribourg regionen, der dels er kendt for chokolade produktion, dels for ostefremstilling.
Først så vi chokoladefremstillingen hos caillard, nu ejet af Nestlé. Det kan klart anbefales hvis man kommer på de kanter, og ikke kun på grund af de meget lækre og rigelige smagsprøver!
Efter chokoladen var det tid til ost. Fribourg regionen er hjemsted for gruyere osten. Vi så et fromagerie i selve Gruyere, og gik efter en god, og ret så solid, gang ostefondue op til borgen af samme navn. En smuk tur.
For lige at forklare at der nu er en ekstra person på billederne, vi mødtes med Christian Schori ved Caillard, og han tog med os tilbage til Sion, hvor vi rundede en god dag af med at se FC Sion vinde 1-0 over St. Gallen på Stade Tourbillon.
Først så vi chokoladefremstillingen hos caillard, nu ejet af Nestlé. Det kan klart anbefales hvis man kommer på de kanter, og ikke kun på grund af de meget lækre og rigelige smagsprøver!
Efter chokoladen var det tid til ost. Fribourg regionen er hjemsted for gruyere osten. Vi så et fromagerie i selve Gruyere, og gik efter en god, og ret så solid, gang ostefondue op til borgen af samme navn. En smuk tur.
For lige at forklare at der nu er en ekstra person på billederne, vi mødtes med Christian Schori ved Caillard, og han tog med os tilbage til Sion, hvor vi rundede en god dag af med at se FC Sion vinde 1-0 over St. Gallen på Stade Tourbillon.
Kommentarer