Første weekend i det nye år.

Det er naturligvis noget af en tilsnigelse, det er jo kalendermæssigt den anden weekend, men da den første lå i enden af en ferie "opdagede" vi den ligesom ikke.
Denne weekend derimod opdagede vi, opstarten har været hård, men god. Solveig tilbragte de sidste par dage på en konference ved Slesvig, mens Peter styrede hjemmet i chefens fravær.
Fredag var vi to gamle alene hjemme, en god flaske vin og en spændene film konsumeret inden dynerne kaldte. Lørdag havde vi besøg fra Ølgod, efter en god Brunch til vi til Schäferhus, hvor vi denne gang så den forvirrede kronhjort Sven, af mangel på artsfæller har Sven slået sig sammen med en hjord Galloway kvæg, et underligt syn. Den ældste af Jørn og Mariannes drenge demonstrerede en kamera drone, den var så spændende at Christian hele morgenen har set film på nettet om hvilke drone man skal satse på, måske et konfirmationsønske er fundet?











 fra den lille teltplads. En sjælden ting i tyskland, der må overnattes en nat i telt, og man må ikke køre hertil i bil, hvad man i øvrigt heller ikke kan. De 2 horn i overstørrelse signalerer at her gik oksevejen forbi (på dansk kaldet hærvejen.)






Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!