Christians konfirmation


Søndag den 14. maj 2017 var Christian store dag. Efter at have glædet sig i mange måneder var det nu endelig Christians tur til at bekræfte dåben i kirken. Festen blev holdt på restaurant Mäders ved havnefronten i Flensborg, og vi var ikke kun heldige med at have en glad og taknemmelig konfirmand, men også vejrguderne var med os og sendte sol og varme afsted over festen. 47 gæster var forsamlet for at hylde konfirmanden, og der var god stemning, lækker mad, gaver, taler og sange.
Vi sluttede af hjemme på Himmernmoos med grillpølser og en Congo-bajer. Da gæsterne var kørt og vi havde fået ryddet op, var det tid at sætte sig i sofaen og læse telegrammerne og kigge på alle de flotte gaver. Christian er meget taknemmelig for, at så mange har tænkt på ham, han har læst kortene flere gange og har nydt at kigge på alle de flotte billeder, han også har fået. Da vi sagde godnat den aften var det en træt, men glad og taknemmelig dreng, der sagde, at han synes dagen havde været endnu bedre, end han havde forestillet sig.

Mutti og storesøster på vej til kirken. Forventningens glæder er tydelig.



Familien Mussgaard stillede med bodyguards, sådan så det i hvert fald ud, den gamle var tydeligt mærket af et tidligere engagement :-)


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!