Malta Rundt

Efter en god morgenmad på vores tagterrasse gik vi i kælderen, fandt vores lille bil, og kørte afsted mod det ukendte. Vi havde valgt at første stop skulle være ved øens tidligere hovedstad Mdina, der som navnet antyder er en gammel by, den har sit navn fra den arabiske periode.








Efter Mdina kørte vi mod syd, hvor Maltas højeste punkt ligger. At kalde det et bjerg vil være forkert, det er 253 meter over havets overflade, altså højt efter danske forhold, men hvor det præcist er lokaliseret er svært at finde ud af, det ligger på et plateau med en smuk udsigt mod syd. Vi spiste en solid frokost på The Cliffs, hvor Maltas nationalret Kanin var på menuen. Området hedder Dingli cliffs, og er klart et besøg værd.








Efter frokosten følte vi begge behovet for en dukkert. Vi kørte derfor afsted mod den nordvestlige del af øen, her er der endnu ikke store hoteller i alle badebugterne. Vi fandt da også en lokal strand hvor vi kunne bade det bedste vi havde lært. Efter dukkerten vendte vi bilen mod Marsacala, do med enenkelt afstikker til Ras El Rahmenei, der byder på en smuk udsigt.










Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!