Luxembourg, vandretur i Mëllerdal. (Müllerthal)


Vi startede dagen med en ganske god morgenmad på Hotel Scharff. Herfra startede vores vandretur rundt i området så omkring kl 9.45. Hurtigt kom vi ud af Berdorf, og ind i en fortryllet verden af mosbegroede klipper. Et tidligt højdepunkt var Felsenlabyrinth, en fascinerende samling af lodrette klippevægge, og meget smalle passager imellem disse. Vi gik ad flere spassager før vi fandt en vej op til toppen af formationen, hvorfra der var en fantastisk udsigt. Overalt hvor der er klipper lurer der farer, og på toppen af klippen var der en mindeplade, sat over en ung hollænder der var kommet for tæt på kanten, tankevækkende at den slags også kan ske i Luxembourg.




Fra Felsenlabyrinth kom vi på vandresti der første os forbi et klatremekka. Det kriblede i Mads` fingre for at prøve kræfter med klippen, mens vi gamle så mere ærefrygt på vovehalsene der kæmpede sig vej mod toppen af klipperne.



Vi gik efter en længe pause videre, spiste frokost lavet på Trangia, og kom så efter 13 kilometer til Beaufort, hvor der, lidt som navnet antyder, er ganske smukt og hvor der ligger en gammel borg. Den så vi udefra inden vi begav os ud på de sidste 8 kilometers vandring tilbage mod Berdorf.






Vel ankommet tilbage nettede vi os inden afskedsmiddagen på Trail inn ventede.



En fremragende dag blev afrundet med en lille tur rundt i Berdorf.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!