The masterplan

2018 skulle gerne blive året hvor vi 2 gamle kommer med i de berejstes klub. Solveig gav i 2017 Peter "lov" til at udarbejde en plan for hvordan dette kunne ske uden at hverken ruinere familien eller sætte vores job på spil. 2017 delen af planen blev fulgt til punkt og prikke, ikke en eneste gang blev det nødvendigt at aflyse en tur, og hvis det samme gør sig gældende i 2018 bør målet være nået d. 19/7 om eftermiddagen. I skrivende stund mangler Solveig 7 lande, hvorimod Peter er tættere på med kun 4 manglende, det bliver dog om ca. en måneds tid til 5 lande på grund af fødselsdagen d. 14/2

Første angreb på de manglende lande er planlagt til påskeferien i slutningen af marts. Her tager vi med ungerne på en eventyr tur til Borneo, undervejs klarer vi landene Singapore, Malaysia samt det lille sultandømme Brunei. Vi kommer til at se Orangutangs, næseaber, samt en masse andre spændende dyr undervejs, samt kommer tæt på en helt anden kultur på vores rundrejse.

For at Solveig kommer på omgangshøjde foregår Kristi himmelfartsferien i Baltikum. Efter vores besøg i Litauen i 2017 er det nu de 2 andre Baltiske lande det gælder. Vi deler turen med med Kirsten og Karsten, og kommer til at bo i Letlands hovedstad Riga, og i Estlands hovedstad Tallinn. Det bringer Solveig på 45 lande, Peter på 44, så begge kommer til at mangle 2.

De 2 manglende lande klares i starten af sommerferien, hvor vi 2 gamle tager på en 8 dages tur til Europas baggård, Rumænien og Moldova. Her kommer vi til at bruge offentlig transport, det er svært at finde biludlejningsfimaer der vil leje biler ud til at krydse grænsen til Moldova. I Moldova er bnp pr. indbygger 2000 € pr. år, med andre ord er det Europas klart fattigste land.

Sidste planlagte tur, der ikke er nødvendig for the masterplan er en tur med hele familien Aggerholm til Portugal i efteråret 2018. Vi glæder os meget til første tur med lille Eskild.

Bruneis flotte og ret utraditionelle flag
 Singapores flag, halvmånen efterlader ingen tvivl om landets religion
 Også Malaysia er et muslimsk land


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!