Badminton Triumf i grænse cuppen 2008

I weekenden er den årlige grænse cup blevet afviklet, hvilket har betydet at den fjerbold forrykte del af familien fra Skive har været på besøg.
Hafjellholdet var samlet til after ski party fredag aften, og lørdag morgen skulle de to store fætre, Mads og Lasse, samt Ingeborg i ilden, for Ingeborgs vedkommende var det første stævne.
Lasse var kommet i pulje med en spiller der allerede var oprykket til mesterrækken, og han var en for stor mundfuld, i double havde lasse allieret sig med en ven fra Skive, men atter kom den onde ånd fra puljen i vejen, (han slog også doublemakker Jonas i finalen i single)
For Mads blev det en god weekend, som en tornado ryddede han præmiebordet, vandt både mixed double double samt single, i alle 3 finaler var det stakkels Mikkel fra Kruså skole der stod på den anden side af nettet.
For Ingeborg gik det over al forventning, hun begyndte med en overraskende sejr over en fra hendes egen klub som hun aldrig før havde slået, vandt derefter double finalen, så den anden puljekamp, hvorefter hun var finaleklar.
Her ventede hendes double makker, som blev besejret efter en hård kamp.
Resultat, 3 guldmedaljer til Mads, 2 til Ingeborg, samt 1 til Jonas, en indbringende weekend.
Resulterne betød, at mads rykkede op i mesterrækken, og at Ingeborg kun fik 1 stævne i d-rækken, næste opgave bliver kredsmesterskaberne i c- rækken
/>


Kommentarer

Anonym sagde…
Tillykke med sejren Ingeborg. Det var meget flot. Eva

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!