Sidste golfrunde2008, sejr til AGF, samt skievent 2008 i århus

Golfsæsonen er nu slut, sidste runde blev for Peters vedkommende spillet i Hobro, hvor Lars Garsdal viste rundt på sin nye hjemmebane, For Solveigs vedkommende blev det sejren i årets ægteskabs turnering der blev sidste runde, Hun vandt 4-3 i den samlede stilling, hun førte 3-0 efter forårets matcher, Peter udlignede i efteråret, men dea afgørelsen faldt var hun skarp.
Ingeborg sluttede med den gode præstation i Høkjmark cuppen.
Agf drøner derudaf, Peter, ungerne samt bedstefar Christian har endda været på stadion, og så "de hvide" vinde 2-1 over Vejle, siden er det endda blevet endnu bedre, for de har også slået FC midtjylland.
I weekenden var vi atter i Århus, Solveig skulle mødes med familien, og vi andre udnyttede chancen og tog til Skievent 2008 på Bispetorv.
Et fedt arrangement, der fortjent blev belønnet med fremragende vejr, de importerede ski-stunt stjerner fra Østrig leverede varen, Thomas Uhrskov gav Ingeborg og Christian slik, til gengæld købte vi på Christians forlangende alle hans DVD film, lige nu er det svært at vente på årets første skitur



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!