BERLIN, aftentur til Alexanderplatz

Udsigten fra vores lille altan. vi kunne se mod Alexanderplaty, billedet er taget i modsat retning. Da vi ankom skyndte vi os at spise, Solveig havde lavet en sammenkogt fet hjemmefra så det var bare at opvarme denne samt koge nogle ris. Det gjorde at vi kunne få et billigt, godt og ikke mindst hurtigt måltid mad såvi kunne nå en aftenstur hen til Alexanderplatz
fjernsynstårnet set nede fra Alexanderplatz. her var der i øvrigt liv og glade dage, en beruset ungdomsgruppe holdt til her, og en af dens medlemmer var åbenbart jenseits von gut und bösen, for hun blev hentet af ambulance. det var madammen ikke ret glad for, så hun forsøgte at flygte, vupti ankom 3 politibiler, og herefter blev hun ved 4 betjentes hjælp fastspændt på båren!
vores lidt underlige lejlighed, standarten var svingende, kækkenet var ikke ret godt, mens værelserne var gode. Beliggenheden var fremragende. Lejligheden havde plads til 12 personer, og med kun et badeværelse var det især om morgenen lidt af en udfordring. alt gik dog godt :-)




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!