A plain breakfast with really bad coffee


Da vi checkede ind fik vi at vide at der kun var plain breakfast inkluderet. Det var ikke løgn, faktisk er det måske en positiv overdrivelse at kalde toastbrød man selv kan putte i toasteren, lidt marmelade og lidt smør for plain breakfast.
Peter var først afsted, det tog ham lidt tid at finde ud af do it yourself konceptet, der måtte en anden gæst, en indisk mand, til at lede ham på rette spor. Da så kaffen var i koppen udbrød den indiske mand " you should take the tea, the coffee is really bad here" ! Så var Peter ligesom igang med morgenmaden, og det viste sig at inderen var spot on, good tea and really bad coffee!

 herunder ses det forrygende udvalg, den ene af de gule beholdere var endda tom :-)
 toaster, drikkevare automat med 3 muligheder hvoraf den ene ikke virkede og den anden var sølle.
 Little india er ikke et rigt kvarter, men her sker en masse ude på gaden.Vi ser folk i farverige gevandter overalt.
Efter morgenmaden kaldte byen, Solveig havde heldigvis haft godt af en god nats søvn, så hun erklærede sig klar til at prøve at komme med ud at se på byen. Atter engang brugte vi det fremragende MRT tog, der hurtigt fik os fragtet hen til Orchard Road, Singapores fineste shopping distrikt ifølge vores børn, og de er ikke til at spøge med angående den slags detaljer.
Her skiltes vores veje, ungerne brugte deres tid og penge på shopping, vi forældre tog atter MRT, denne gang ned mod Gardens by the bay, et fantastisk område åbnet for en 3 år siden. Her er der lavet en offentlig park i særklasse.


Lidt af et shopping center der er ved Marina bay sands. man kunne endda tage med en både rundt på kanalen

Fra Gardens by the bay, vildt hvad man kan lave for penge. et genialt rekreativt område for befolkningen lavet så det også kan tiltrække turister.


I løbet af nogle år er metal træerne givetvis helt tilgroede, som de står nu ser man klart det kunstige,men om 5 år ser de givetvis mere naturlige ud
vi mødte da også lige en odder familie på turen



The Singapore flyer, med skylinen i baggrunden

Fra Gardens by the bay gik vi hjem, ad flere omveje. Vi kom forbi det gamle Singapores hjerte, the colonial distrikt. Her ligger der bygninger dra dronning Victorias tid, de syner ikke af meget ved siden af de moderne skyskrabere,så man skal tæt på for at kunne nyde deres detaljer. Vi overværede også kort en cricket kamp, det må være hårdt at dyrke sport i den kvælende varme vi har haft i dag, og som givetvis efter det vi ved er ganske normal på disse kanter.












Sidste etappe førte os forbi Raffles hotel, der desværre var under kraftig renovering, så kraftig,at det under renoveringen er lukket. Her har historiens vingesus ellers været forbi et par gange i form at de vigtige, de kendte og de rige. Efter Raffles fik vi lidt mad ved et Hawker food center, hele 3,5 lokale dollars for en velsmagende ret! Undervejs kom vi forbi et kinesisk tempel, hvor det åbenbart varvelset at medbringe blomster til guderne, der var blomstersælgere alle vegne omkring templet. 2 gader tættere på "hjem" er det så inderne der dominerer totalt, i Little india er der små gadeshops overalt, de sælger tilsammen alt hvad man kan ønske sig, og ikke så lidt man ikke kunne drømme om at eje!








Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!