Welcome to Singapore

Sådan lød det efter en lang flyvetur fra Helsinki. først skulle der dog udfyldes en lille seddel, hvor vi bl.a. blev oplyst om at der er meget strenge straffe for narkotika smugling. I lufthavnen hævede vi penge, Peter noterede med glæde at Bangkok bommerten ikke kan gentages, kortet kommer ud før pengene, og pengene kommer ikke før kortet er taget bort.
Vi benyttede offentlig transport fra lufthavnen, det super effektive MRT train kostede den nette sum af 43 kroner for alle 4 til midten af byen, mega billigt.
Man skal dog helst have drukket og spist inden man sætter sig ind i toget, ellers koster det den nette sum af 500 singapore dollars, hvilket svarer til 2250 kroner!
Vi fandt hurtigt vores hostel, her deler meningerne sig, far Peter noterer sig at det har været billigt, Ingeborg mener nok at det har været (alt) for billigt, alle er enige om at det ikke er for godt.
Desværre var Solveig sløj efter flyveturen, så hende efterlod vi på værelset, inden vi gik ud for at se lidt på Little India. Christian noterede at "her er der godt nok mange indere" hvilket ikke burde komme som en overraskelse navnet taget i betragtning. Vi spiste super aftensmad i Tekka center, et stort område med en masse foodstalls, på lokalsk kalder den slags Hawker centers. det bedste sammenligningsgrundlag er papirøen, bortset fra at priserne ikke når Københavnske højder, således slap med under 100 kroner i alt :-)

Vores alt andet end fantastiske værelse på Clifden hostel. Det skal dog nævnes at i hvert fald min seng er ok.







Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!