September, en vandremåned

Vi har fået gået en hel del indtil videre i september. rekorden er 50 kilometer på en uge, med en typisk tur på 5 kilometer i hverdagene, og så længere ture i weekenden. De længere ture har dels været i vores nærområde, men runden omkring Niehuuser see som en absolut favorit. Ture længere væk har der også været plads til, dels ved vadehavet, hvor det blev til 8,5 kilometer på en dag hvor vejret sket ikke artede sig som håbet. Således blev de sidste 4 kilometer gennemført i et frygteligt regnvejr. Længste tur er foregået ved Slien, her havde Rother vandrebogen en godt 16 kilometer lang tur fra Mysunde til Louisenlund og tilbage. Her var vi alle 4 af huse, måske var det den lovede burger i Slesvig efterfølgende der trak Christian med over i de aktives rækker. Hvorom alting er, vi havde en dejlig tur i dejligt vejr, efterårets luft er dejlig, når den altså er til at indånde uden regn.



Peter i en regnjakke han efter mange års ejerskab endelig er begyndt at bruge
 det sidste billede der blev taget med Solveigs 70D før Peter ødelagde det 😓
Fra loredæmningen til halligen Nordstrandischmoor, den opmærksomme læser ved at vi var ovre på den lille hellig i sommeren 2018, og at vi på tilbageturen kom op at køre med en af de lokale.
Et billede der viser den nye 80D kameras overlegne kunnen. Fredag morgen var der solskin, og da Peter denne dag møder sent var det oplagt at prøve sig lidt frem med det nye kamera hus. billedet er hjemme fra vores have
Den lille færge ved Mysunde. den trækkes over ved hjælp at et kabel.
 For en gangs skyld var vi alle afsted på vandretur, dejligt at ungerne ville med.

 Louisenlund, her opvoksede dronning Margrethes tipoldefars, der som konge hed Christian den niende.



 Ja, der blev foretaget nogle toiletbesøg på turen, ikke alle var så heldige at der var et dixieklo i nærheden da nøden var størst!


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!