Ræs med hjertet på en bilfri dag.


Solveig har lavet opgave, mens vi andre i husstanden har givet den som frivillige hjælpere ved ræs med hjertet. Arrangementet gik ud på at indsamle penge til julemærket hjemmet Fjordmark ved Kollund. For at få daleren til at rulle til fordel for det ædle formål var der samlet heftige muskelbiler hvor folk kunne købe en tur rundt på Padborg park i en af bilerne. Prisen var fra 395 kroner for de mindst fede biler, (hvilket siger en hel del) til 1195kr for en tur i de vildeste vogne.
For nærige Peter er det utroligt at der er aftagere til den slags, men det lykkedes at køre over 300.000 kroner ind der ubeskåret går til julemærkehjemmet. Børnene fra Fjordmark havde den første time alene på banen, afg mange af dem fik en oplevelse for livet med op til flere ture i biler der virkelig appelerede til de unge mennesker, og til mange voksne for den sags skyld.
Vejret viste sig fra sin aller bedste side denne søndag, men svag vind, 21 grader og solskin fra en skyfri himmel. I skrivende stund sidder Peter og fortryder at solcremen ikke blev medbragt, men helt ærligt, hvem skulle dog tro at den 22/9 ville byde på en rød næse?


Meget humoristisk er det i øvrigt at motorsportsarrangementet blev afholdt på den bilfri dag, timing i absolut verdensklasse :-)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!