Fejring af Grethes 87-års fødselsdag

 Onsdag den 10. marts 2021 blev Grethe 87 år. Da det ikke lige frem er en festlig tid, vi befinder os i, kunne det ikke blive den store fest. Grethe havde selv inviteret gæster til eftermiddagskaffe, og havde grundet hendes dårlige ben i dagens anledning ikke selv bagt, men heldigvis leverede Egeris Konditori.

Om aftenen havde Kirsten og Karsten inviteret Grethe til fødselsdagsmiddag i Skovhuset, og stor var overraskelsen, da både Mikkel, Lasse, Carina, Ingeborg og Malte også dukkede op.

Det blev en hyggelig aften, hvor fødselaren nød at have en stor del af familien samlet.

Ingeborg og Malte havde lånt sommerhuset og det var så meningen, at vi skulle støde til om torsdagen sidst på eftermiddagen....men ak og ve - det endte med, at det kun var Christian og jeg som mødte op på Feddet. Christians bil skulle have en ny gearkasse, den store BMW skulle have service plus en hel del mere og ja, så var der kun 2-personeren tilbage. Det endte med at Solveig skulle med fordi det var hendes mor, som havde fødselsdag, Christian fordi han trængte til at komme ud af huset - det gjorde Peter også, men da der kun var to pladser, ofrede han sig. Det var vi mange, der var kede af og vi havde da også håbet på at få bilen om fredagen, men sådan gik det ikke... Så Peter blev i Harrislee og fik gået nogle lange ture, men vi fejrede Grethe om lørdagen i sommerhuset med hygge, yatzy, culottesteg og islagkager samt en glad og taknemmelig fødselar.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!