På apostlenes heste

 Vi har i de forgangne uger fået vandret en hel en masse ture rundt i området. Konge etapen var på gendarmstien, på hvad en af Peters venner kalder for dyreetapen - vi gik nemlig fra Kragesand til Egernsund :-)





Turen bød på skiftende vejr, vi startede lidt overraskende i flot vejr med sol på himlen, det var noget bedre end hvad vejrudsigten havde stillet os i udsigt. Vi fandt det dog ganske rimeligt med denne positive afvigelse fra det forventede gråvejr, sende ændrede billedet sig, og vi ankom til midtvejs pausen i Brunsnæs i noget så fælt som regnvejr, hvad der osgå var overraskende. Regnvejr kan være både sundt for allergikere, og livgivende for naturen, men 3 graders varme og vand for oven er ikke balsam for sjælen for glade vandrere. Heldigvis sluttede det dårlige vejr igen, og vi kunne afslutte turen i tørvejr, og efter Broager kunne vi endda byde solen velkommen igen.




Peter har også vandret med en kollega, det foregik på den tyske side af Flensborg fjord, hvor den tyske pendant til gendarmstien går. Den hedder Fördesteig, og der hvor Peter gik var den godt skiltet, så det bliver nok et fremtidigt projekt. Desværre er Tyskland ikke så langt fremme som Danmark når det gælder primitiv overnatning, der findes næsten ingen shelter eller teltpladser, så det bliver lidt af en udfordring at gå turen i et hug, derimod kan vi jo passende tage den på same måde som vi pt. er i gang med Gendarmstien :-)


Som led i genoptræningen har Peter et mål der hedder 50 kilometer om ugen, det mål er nu klaret i hele 5 uger i træk, så måske er det simpelthen sat for lavt? 

Mange af turene har haft vores hus som start og slut punkt, og her havde Peter den store glæde at se en flok stære der var ved at gøre klar til en dag på vingerne,






Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!