November nyt

 Det er nu 15 dage siden vi atter satte fødderne på jorden i København. Og vi kan klart udtrykke at det er dejligt at være hjemme i vante himmelstrøg igen. I Danmark går det godt, for når debatten om det nye skruelåg på på Arlas mælkekartoner kan være det mest læste på tv2 hjemmeside, så er det i mine øjne et udtryk for at vi har styr på de store problemer, og i stedet kan kaste os over detaljen med en helt ubegribelig entusiasme. 

Arbejdet har fyldt en del, Gustav johannsenskolens renovering er skredet frem, og det har betydet at kopimaskinerne er blevet flyttet. Det var en barsk start ikke at kunne finde dem, ligesom det var underligt at sidde ved siden af en kollega jeg ikke kendte navnet på til et møde. Her efter 2 uger er det hele dog ved at falde på plads, skolens indretning virker atter bekendt, og navnene er der også kommet styr på.


Vi har ikke ligget på den lade side, faktisk er vi nær ved at afslutte en hushandel. På turen så Solveig at et hus i Haven på Ærø var kommet på markedet. Vi snakkede på en af de lange busture om hvorvidt det kunne være noget for os, og var begge enige om at det kunne det nok i høj grad være. Vi bestilte derfor en fremvisning, og så gik der eller nogle nervepirrende uger hvor vi jævnligt så efter om huset stadig var udbudt til salg. Tirsdag d. 31 oktober var vi på Ærø for at besigtige huset, der heldigvis indfriede vores forventninger, og da vores medbragte fagmand også kunne sige god for det afgav vi efterfølgende et bud der hurtigt blev accepteret. Nu er eneste mulige forhindring at banken ikke vurderer huset til at være i nærheden af udbudsprisen. Vi glæder og meget til at overtage Haven 6, og har som plan at bruge det som sommerhus de første år inden det er planen at vi efter at have taget vores tørn på arbejdsmarkedet vil bosætte os fast derovre.




Peter har på turen savnet fodbold noget så gevaldigt. Især det at overvære kampe på stadion er noget der i den grad har været imødeset med længsel, og det har derfor været vigtigt at finde nogle egnede kampe. Første kamp efter hjemkomsten blev VFB Lübeck mod Unterhachingen i den tyske 3 liga. De lokale tabte desværre en underholdende kamp med 2-3, men oplevelsen på stadion an der lohmühle var god, og Peter kunne markere stadion nr. 79




I går blev det til kamp nr.2 efter hjemkomsten, et efterhånden sjældent besøg på vejlby stadion dannede rammen om en endnu sjældnere sejr til VSK Aarhus mod Vanløse. Lille Eskild spiller i Vanløse, og han var troppet op i fuld Vanløse dragt hvad der heldigvis blev bemærket af Vanløses medrejsende fotograf. Nu er Eskild stjerne på Facebook, men point kom der ikke med tilbage til storkøbenhavn, for VSK vandt 4-0 efter en god gang fodbold.








Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!