Ankomst Færøerne.

Tidligt stod vi op, denne skærtorsdag. Kl. 4;30 ringede vækkeuret på Himmernmoos 75. Vi skulle være i Billund lufthavn kl. 7,30. Det klarede vi i fin stil, allerede kl. 6,58 rullede vi ind på Ingos tankstation. Her mødte vi Christian og Eva, med hvem vi drak en kop kaffe i lufthavnen.
Vi fik tjekket ind til flyet uden problemer, faktisk var det først da vi havde boardet flyet at problemerne opstod. En nødudgangs sliske var gået i stykker, og blev afmonteret, det betød desværre en forsinkelse på 2 timer, lidt ærgeligt idet det jo var en fordobling af den tid vi skulle tilbringe i maskinen.
Vi kom glat igennem tolden, fik vores bil, og det lykkedes os endda at pakke den nogenlunde forsvarligt. Herefter gik det igennem et smukt landskab mod Ljosa, hvor vi var fremme lidt i kl. 14
Vi mødte Grimur, hvores meget venlige udlejer, der forklarede m huset og gav gode tip om lokalområdet.
Herefter købte vi ind, slappede af, og fik lavet aftensmad.
Dagens program afsluttede vi med en lille aftenkøretur mod Gjogv, som vi dog ikke kunne nå på grund af sne i fjeldet. Aftenen bød på noget solskin, der fik det i forvejen smukke landskab til at virke helt fortryllende.












Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!