Torshavn i regnvejr, solskin i Eiði

Vi tg afsted fra Ljosa i dårligt vejr, det var lidt bedre da vi kl. 10.15 ankom til Færøernes hovedstad Torshavn.
Her så vi regeringsområdet, flot beliggende midt ude på en lille holm i havnen. Herefter slentrede vi op i byen, det var nu lidt en skuffelse, mange nye huse, meget få butikker. Vi fandt turistbureauet, her fik vi købt lidt postkort og fik nogle informationer, meget havde de nu ikke at byde på.
Den lille fæstning skansen fik vi også set, inden vi begav os ud for at finde noget til frokost. Ingen af de restauranter vi var kommet forbi i bymidten havde åbent, og ej heller nordens hus havde noget at byde på i den sammenhæng. Så var der kun SMS tilbage, det store indkøbscenter summede derimod af liv, og her fik vi både spist frokost og købt ind til de kommende dage.
Herefter tog vi tilbage til Ljosa, hvor solen skinnede da vi ankom. Vi unge gik en tur men CA senioer hvilede sig. en hurtig aftensmad blev indtaget inden vi kørte en aftenstur, her kom Ingeborg til at trøde i noget sne, hun sank igennem, og fik vand ned i sin ene gummistøvle. Hjem og få nyt fodtøj på, ind i bilen og afsted til Eiði hvor vi så et vandfald mens solen gik ned.





















Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!