Flyttedag i Skive.

Solveig og Kirstens barndomshjem er i disse dage ved at blive tømt. Grethe er som sidste beboer ved at blive klar til at forlade Egerishave efter at have boet i huset i 55 år.
I fremtiden er det Kirkealle der bliver adressen, heldigvis er det i nabolaget, så det er samme omgangskreds i fremtiden.
Den nye bolig har vi været med til at gøre klar til beboelse her i weekenden, godt hjulpet af en god ven med specielle evner klarede Grethes børn og et barnebarn sagerne, naturligvis godt hjulpet af svigersønnerne :-)
Vi fik også flyttet en masse nødvendigt, og nok også noget i kategorien lidt mindre nødvendigt de ca. 600 meter mellem de 2 adresser. På tirsdag er det så tid til at flytte endeligt ind, for da kommer de nye gardiner, dem glæder vi os til at se.

Vi startede allerede fredag aften med god aftensmad, fik pakket lidt ned, og lavede derefter en plan for weekendens forsøg, første programpunkt var næste dags morgenmad. Efter morgenmaden pumpede Mikkels musklerne op, det var signal et til at tage fat. I 2 biler gik det i pendulfart med møbler, bøger, rengøringsartikler og potteplanter. Et par planter blev endda kørt på sækkevogn til deres nye domicil.
Allerede lørdag kom det nye sted til at ligne et hjem, og Søndagen blev således mere en sætte på plads dag end en egentlig flytte dag.
Ved frokost søndag var det så tid til første måltid mad på den nye adresse, en meget positiv oplevelse for os alle.
Held og lykke til Grethe i de nye omgivelser.






Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!