There's no place like home

 Det har nu i fem på hinanden følgende dage været omkring 30 grader - det er jo på sin vis helt fantastisk, så længe man ikke skal lave noget. Weekenden bød både på det ene og det andet, men den største begivenhed var alligevel den, at Ingeborg i lørdags officielt flyttede til Århus. hun havde gennem flere dage pakket sammen, sorterer og købt ind af forskellige ting, som hun ville få brug og klokken 9.15 svingede Malte Ford Focusen ind i indkørslen. De skulle have cykler med, for det er nu engang den letteste måde at komme omkring på i en stor by. Ingeborg havde, til stor morskab for Peter, cyklet et par runder på sin ny-erhvervede cykel - og tænk hun kunne stadig huske det, til stor overraskelse for farmand. Men der er sket meget, for selv det at lappe en cykel, havde hun fået kørt inden afrejsen. Jeg sagde ellers, at hun jo ikke boede så langt fra en cykelsmed, men den meget fornuftige datter bekendtgjorde, at det jo var billigere selv at klare den slags - respekt!

Vi fik stoppet de sidste kasser og madvarer (til tysk moms) ind i bilen og så var de to klar til at tage nordpå for at starte på næste afsnit af livet. Et afsnit der byder på utallige muligheder, en (hvis man giver sig selv lov) sorgløs tilværelse med farver og fest. Vi fik lidt vand i øjnene, da bilen satte i bakgear og rullede afsted, men vi ved alle tre, at det er det helt rigtige, det er naturligt og det skal nok blive godt. De har fundet en dejlig, lys lejlighed tæt på centrum, som danner en god base for et ungdomsliv i en skøn studieby. Vi gløder os meget til at følge med og komme på besøg.

Senere på dagen fik vi gæster, vi var i have hele dagen og spillede kroket, stigegolf og hoppede gennem havevanderen. Det var ulideligt varmt. Næste dag, som var den sidste inden arbejdet for alvor går igang gik med absolut ingenting. Jeg læste næsten hele dagen og Peter begyndte at kigge på sine skolesager mens Christian nok gjorde det mest fornuftige, han tog nemlig en tur til stranden.

Nu er skolen startet igen og det er varmt, meget varmt - jeg forstår godt, at der er indført siesta i det sydlige Europa. Det er svært at være 100% effektiv i sådan en varme, heldigvis lufter det i dag, men desværre er jeg blevet færdig med min bog...og der opstår et slags tomrum, når man har været opslugt af en god bog og har levet sig ind i dens univers. Men hvis det er mit største problem, så har jeg det jo fantastisk:-)

Vi har gået eller cyklet aftensture de sidste dage, og i går fandt vi en mark med pluk-selv-blomster, billederne derfra fortjener en plads her på bloggen.







Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!