Knorr hytte.

Efter en heftig tur op ad Zugspitze, og en næsten ligeså hård tur ned igen, er vi nu på plads i knorr hytten. Vi er stadig en kende over 2 kilometer oppe, og vi er trætte, næsten udmattede. I morgen går turen tilbage mod Erhwald, vi går over Gatterl, så det burde kun tage omkring 4 timer.
Christian på den sikrede sti på vej ned fra toppen, her var det ikke for alvor nødvendigt at bruge klettersteig udstyret, men når man alligevel har det med kan man jo ligeså godt bruge det de farligste steder. I solen var det varmt, selvom temperaturen i skyggen næppe har været 10 grader.
Et blik udover den højere beliggende del af Zugspitzplatt. vinteren 2011-2012 var meget sne rig på disse kanter, og her midt i juli er der stadig sne mange steder.
På vej mod hytten var der snedækkede områder og områder dækkede af Geröll, så længe det ikke er for stejlt er det til at gå på, men hvis stejlheden bliver for stor rutscher man rundt.
Længere nede er der græsbevokset. Da vi gik var der varmt, så nogle får havde søgt ly for solens varmende stråler under nogle mægtige klippeblokke.
Efter en hård dag ankom vi til Knorrhytten, hvor vi fik plads i en af deres sovesale. Hvis der ikke havde været plads havde vi været tvunget til at saste på den næste hytte 2 timers vandring længere væk. Christian var lige faldet på noget stejlt Geröll, så da vi fik besked om at der var plads faldt der en sten fra vores hjerter!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!