Enden på et geologisk eventyr


Mandag
Vi stod op, pakkede vores ting og nød så endnu en dejlig morgenmad på terassen. Solen skinnede atter, og vi besluttede os for at tage en sejltur rundt om øen. Efter at have tjekket ud fra il gardino segretto gik vi ned til havnen, hvor vi kl 10.30 påmønstrede det gode skib Medusa. Kaptajnen var god, vi fik en guidet rundtur om øen, med en times ophold i den lille landsby Ginostra, her var solen ekstremt stærk, vi svedte bravt da vi gik op ad de stejle trapper væk fra havnen. I byen fik vi set adskillige firben, set den lille kirkegård, samt nydt en dyr sodavand i den smukt belliggende bar. Her var der en meget talende ældre dame, at vi stort set intet forstod holdt hende ikke tilbage. Med fagter kommer man af og til langt, og vi glemmer sent solveigs forsøg på at forklare en sværdfisk!
Videre på rundturen kom vi forbi Sciara del fuoco, og vi sluttede af med en runde om Strombolicchio, den lille ø vi havde kigget på de første 2 dage.
Frokost fik vi som sædvanligt på La luciano, atter engang var maden god!
Kl 16 italiensk tid, altså lidt over på vores ur kom familien Bonato med en udflugtsbåd fra Tropea på fastlandet, med dem fik vi en is inden vi afsejlede med aliscafien (hurtigfærgen)
Facit, opholdet havde været meget spændende, og ret dyrt, dog alle pengene værd!
Efter vi ankomsten spiste vi på la tonino ved havnen, fremragende pizzaer til ingen penge!

































Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!