Julen 2020

 Har adskilt sig markant fra de senere år. Vi har ikke været ude at rejse, og det betyder jo mulighed for andre oplevelser. Vi har således haft besøg af Grethe i en her uge. Dagene er gået med bl.a. Yatzy, Grethe sagde at hun havde øvet sig inden, det kan man grine lidt af, men med yatzy 4 spil i træk kan der måske være noget om snakken! For en der har svært ved bare at slå 5 ens var det heftigt at være vidne til. 

Vi var en tur i Århus juledag, Christian senior fyldte 79 år. Det blev eneste dag i julen hvor vejret viste sig fra den bedste side. Vi kunne således gå rundt om Egå engsø i det fineste solskin. En for sjælen saliggørende oplevelse ovenpå en december måned hvor det at se solen har været en sjælden oplevelse. d. 25/12 skinnede den så i overmål, lige hvad vi trængte til. 

Næste dag fik vi besøg hernede i Harrislee. Vi hyggede os med familiens yngste medlem, der til fulde kunne godkende vores vildmarksbad. Der blev badet flere gange, og endda hjulpet med optændingen. Vejret var atter tilbage i de fra nuancer, helt galt var det d. 27, hvor vi ikke bare blev budt på grå himmel, men også kraftig blæst og fæl fæl regn. Alligevel kunne vildmarksbadet tiltrække den trofaste skare af brugere. Vi kan efterfølgende konstatere at det kan bruges i stort set alle vejrsituationer, dog er det mindre fedt med briller og meget lidt hår i regnvejr. 






Mandag d. 28 var afslutningen på Grethes ophold hernede. Vi havde organiseret afrejsen så det passede med et besøg fra familien Musgaards side. Dagen var vellykket, snakken gik lystigt, Christians kæreste Benedikte blev præsenteret for familien, og selv mødet med onkel Karsten slap hun levende fra. Der blev gået ture, spillet yatzy, badet samt hygget efter alle kunstens regler. Apropos regler, så blev enkelte af de meget stramme tyske regler brudt eftertrykkeligt. Vi måtte kun være 5 personer fra 2 husstande, og det holdt vi os ikke under. Hovedparten af deltagerne var dog efter dansk skik blevet testet negative i dagene op til vores møde, så vi føler selv at vi har gjort hvad vi kunne for at holde det så sikkert som muligt. Noget andet er, kan det virkelig passe at ens børn ikke må få besøg af deres kærester mens hjem? efter min mening er det ikke noget en statsmagt bør have noget som helst at sige om.


Nå, men det kan v jo desværre ikke bestemme. Heldigvis er reglerne lidt mere liberale i Danmark, og vi var derfor på gåtur med gode venner i Frøslev plantage d. 29. Vejret var bedre end frygtet, med kun let regn, og atter engang kunne vi glæde os over at have valgt fjernsynet fra og naturen til. Turen blev på 6 kilometer, og det er godt for Peters genoptræning at gå længere ture. 6 kilometer er en god tur i øjeblikket, men det bliver fedt når vejret tillader længere ture igen :-)





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!