Corona, krig og kollaps

 Marts er startet med Corona. Vi fik bege symptomer såsom hoste og ondt i hovedet på månedens første dag. Det lykkedes endda også Solveig at teste positiv på en selvtest. Godt nok kun ved hjælp af Peters skarpe øjne, selv så hun ikke den lille utydelige streg under det lille t på testen. Den 2. fik vi naturligt nok lavet en PCR-test, og henad aften kom så svarene, begge var vi positive. Nu har vi så været smittede en uges tid, og vi har haft meget milde forløb. Kun lidt hosten, samt ondt i hovedet er det blevet til. Det er jo rart, men samtidig også lidt skræmmende at verden i 2 år har været af lave for at beskytte folk mod den slags. Nu er jeg klar over at ikke alle har været så heldige, men når man ser på tallene, så er det jo nok et ret normalt forløb vi har haft. Ingeborg var hjemme da vi startede med symptomerne, og søreme om ikke vi fik hende smittet også. Hun har nu om muligt haft det endnu mindre slemt end sine gamle forældre, og er allerede ude i samfundet igen. Helt så heldige er vi ikke, vi kan i Tyskland teste os fri efter en uge, men den tror vi ikke på. Vi har her dagen før lavet selvtest, og Peters var hurtigt positiv, der gik vel ikke engang 20 sekunder før der kom en markering. Solveigs var endda endnu værre, væsken var ikke nået hen til Control punktet før der var en markering under det lille t der betyder positiv test.

Sol om det ikke var nok at kæmpe mod Coronaen er der jo også krigen i Ukraine at forholde sig til. I starten af invasionen vågnede vi hver morgen op med forventningen om at Kyiv var faldet i løbet af natten, men indtil videre er det ikke sket, og nu forventer vi det heller ikke mere. Ukrainerne har overrasket positivt, mens russerne lader til at skuffe på alle tænkelige parametre. Fremtiden bliver spændende, men her i huset føler vi med alle uskyldige i denne konflikt, og de findes på begge sider af kamplinjen.

Kollapset kunne have haft noget med krigen at gøre, guderne skal vide at der ville være nok at tage fat i der. Men nej, her tænkes der på AGF. vækker den snert af optimisme der spredte sig efter forårets første kamp i Haderslev, de jo kom tilbage fra 2-0og vandt 3-2. Godt nok mod nr. næst sidst men alligevel. Siden har de spillet mod 2 andre hold fra nederste hylde og tabt dem begge 3-2 efter at have ført i begge kampe. Meget sølle!

nu er intet jo som bekendt så skidt at det ikke er godt for noget. Vi har således haft tid til at sørge lidt for både hus og have mens vi har været spærret inde.




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!