Solrigeste marts i 102 år

 Efter en i den grad våd februar har vejret vist sig fra en helt anden side i marts. Ifølge DMI er det således den marts i 102 år hvor solen har skinnet mest. Nu er intet som bekendt ikke så godt at det ikke er skidt for noget, og således er det synligt for enhver at naturen efterhånden godt kan bruge lidt vand igen. Detser dog ikke ud til at være på vej i større mængder ifølge vejrudsigterne. Vi har derfor måttet krybe til korset og har vandet lidt i haven, ikke noget vi havde regnet med tilbage i februar måned.

Vi har også udnyttet det gode vejr til nogle gode gåture. I fredags gik vi til Bov, hvor Solveig havde opsnuset at der skulle være en græsplæne fyldt med krokus. Det viste sig heldigvis at være sandt, og vi fik taget nogle gode fotos af det smukke syn. 



Lørdag var vi i Aarhus ved Ingeborg, Hende og Malte er desværre gået hver til sit, og det har ligesom sat en dæmper på vores humør i den forgangne uge. Vi malede lidt hylder i lejligheder, og gik også en tur nede på Aarhus Ø. Peter kan kun konstatere at der har været en utrolig udvikling i Aarhus siden han forlod byen. Også her varvejret med os, og vi kunne sidde på Ingeborgs tagterrasse med kaffe og kage sammen med Eva og Christian sr. der ankom fra Risskov.



Familien Aggerholm i rask trav ved Aarhus lystbådehavn. Der er sket meget på vandsiden de senere år.
Mejlborgen. I denne smukke ejendom har Ingeborg nu til huse. Lejligheden er et step op fra den tidligere og har en sublim udsigt.

Søndag fik vi også snørret vandreskoene. Vi gik de 4 kilmeter op til super Brugsen i Padborg. Her er det efterhånden let at adskille tyskere fra danskere. Tyskerne bærer deres masker med fanatisme, og danskerne lader på den anden side til at have lagt Coronaen bag sig. I hvert fald så vi kun en enkelt familie med masker denne søndag. På vejen hjem gik vi over Niehuis,og sluttede af med indkøb af æg på vores gårdbutik. Vi er også så småt gået i gang med at pakke til Mexico turen, som vi i den grad glæder os til.

Ukraine krigen fylder jo en del disse dage, og for første gang siden tiden før 2. verdenskrig er det nu tilladt at flage med fremmede flag uden særlig tilladelse i Danmark. (altså kun det ukrainske flag naturligvis)


Det meget velholdte mindesmærke for de faldne fra Niehuis i de 2 verdenskrige. Vildt at en så lille flække har mistet så mange af sine sønner.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!