Taroudant

Efter den ret voldsomme oplevelse aftenen forinden var det med blandede følelser at vi begav os ud i Taroudant. Inden det kom så vidt havde vi spist en fremragende morgenmad, og ungerne havde været en tur i poolen. Vi gik ud gennem porten til riaden, og i dagslys var det mere trygt at gå rundt. På den store plads tæt ved hotellet spiste vi frokost, og efterfølgende fik vi hjælp fra en selvudnævnt guide til at bestille en hestevogn. Vi kørte derefter rundt om bymuren, hvilket varen smuk oplevelse.
Guiden var ok, men ikke fremragende til engelsk, om aftenen mødte vi ham igen, idet han arbejdede på raiden hvor vi boede. Dagen var ellers præget af at Peter følte sig utilpas.





Gården på Riaden hvor vi boede i Taroudant. 3 år gammel var den nye del. meget meget vellykket!
endnu et billede fra Riaden. Et blik mod den 300 år gamle del af Riaden. For det utrænede øje var det ikke til at se hvad der var gammelt og hvad der var nyt.

Et blik fra Riadens tagterrasse mod en lille plads. her var der liv af både en fåreflok samt en opstående losseplads. Landet har et problem med plastik affald.

Den begyndende losseplads. utroligt at vores idylliske Riad havde set sådan ud kun 4 år tidligere.

I marokko har næsten alle huse nu adgang til elektricitet, hvilket betyder at man har mulighed for at se fjernsyn. Det benytter mange sig af, man kan næsten se hvilke huse der er beboede ved at kigge efter om der er en parabol antenne på taget.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!