Fugle og finurligheder

Fra morgenstunden stod det klart at området er hjemsted for et varieret fugleliv, længe før vi så dem kunne vi høre deres kald i haven. Vi kom sent op, havde stillet vækkeuret til til kl. 09.00, og den var vel henad 10 før vi for alvor kom i omdrejninger. Efter morgenmaden gik vi en tur til stranden, der ligger ca. 1 kilometer væk, undervejs så vi på enormt flotte huse, det er et rigt område vi bor i.

Hjemkommet fra strandturen vovede vi os med Solveig bag rettet ud i trafikken, turen var ikke lang, og hun klarede det flot, eneste udfordring har været at finde blinklyset og ikke vinduesviskeren.Vi kørte til et stort shopping center, her købte vi mad, dyrere end Tyskland, billigere end Danmark, og nogle adaptere, så vi kan oplade elektroniske produkter. Frokost blev indtaget på terrassen, vi grillede forskellige slags pølser, bl.a. kængurupølser, alt sammen velsmagende. I haven kom der 2 papegøjer, dem så vi senere i et træ udenfor huset, de var et smukt syn.








 Efter frokosten gik vi til den lokale togstation, (Mentone) og tog toget til Melbourne, hvor gaden Gertrude street var omdannet til et lysende kunstværk, eller rettere, adskillige kunstnere havde omdannet (små) dele af gaden til kunstværker, nogle fandt vi vellykkede, andre knap så gode. På vej mod Gertrude street fandt vi heldigt nok en UGG butik, heldigt af 2 grunde, hvis ikke vi havde valgt Flinders street banegården, som ikke var den tættest på Gertrude street var vi ikke kommet forbi, 2. grund var der der var ophørsudsalg, det benyttede Ingeborg sig at til at gøre et par gode handler.






På vej tilbage til stationen i Melbourne tog Ingeborg nogle gode billeder af nogle Possums, en selvimporteret plage i Australien.




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!