Tank you for a good day.

Ja, det er stavet forkert, men "Tank you" ville være Christians navn til en tankstation!
For at blive i den lette genre, så ville Solveig råde ejeren af en nyåbnet vietnamesisk restaurant til at kalde den for "Vietnamad"! Kom ikke og sig at familien mangler kreativt talent!!! Det må være fordi der er for meget tid uden wifi, så må den fordrives med andre ting...nu må vi se, hvad det ender med på denne tur:-)
I dag skulle vi tidligt op, vækkeuret blev sat til kl. 06.45 - for vi skulle på tur til Phillip Island, stedet hvor de må pingviner "Little pingvins" kunne opleves på helt tæt hold.
Madpakkerne blev smurt og så var vi klar til take-off. Små to timer senere ankom vi til "Visitor Centre" på Phillip Island, hvor Ron (unstopable) fortalte længe om øens seværdigheder. Peter var lettet over, at resten af familien ikke forlangte at komme på en heritage farm og se en ko blive malket, så han var "The big Spender" og vi købte 4 VIP billetter til pingvinparaden. Det blev en rigtig stor fornøjelse, hvor vi ud over at se de små pingviner blive kastet op på stranden af bølgerne for derefter at vralte op til sin hule, også havde en ranger, der meget dedikeret fortalte om pingvinerne.
Pingvinerne kom først op på stranden efter solnedgang så tiden inden blev brug på at se pelikaner og bagefter gå en lang tur langs det brølende hav. En meget smuk tur, som bød på et rigt dyreliv, vi så endda den giftige Copperhead slange, som Ingeborg var lige ved at træde på... Og så bød turen også på de første kænguruer af arten wallabies. Alle var glade og i højt humør oven på en skøn dag med masser af oplevelser.








































Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!