A perfect day

Fra morgenstunden var det klart at det vile blive en god sidste skidag. Vinden var væk, og vi kunne se  stjerner da vi stod op. Temperaturen var dog faldet kraftigt, med med den gode sne og solen der ville komme frem kom vi fulde af forventninger ud af hytten ved 9 tiden. Termometret ved liften viste minus 12 grader, det var koldt for ansigtet, og hænder og fødder blev hurtigt kolde, så efter kun 4 ture  var det tid til en kom varm kakao. Desværre var bjergrestauranten fuld af andre skiløbere med samme  plan, så det var kun Christian og Peter der havde nerver til en kop ude på terrassen. Her var der i det mindste sol, men for fødderne var det ikke nogen fornøjelse.  Vi skyndte os ned til varmen i hytten hvor der var mere kakao til de frysende skiløbere. Senere på dagen blev der kørt offpiste, lidt ture i funparken, inden vi henad kl. 15 kørte sidste tur. Atter engang en skitur uden skader.
Som afslutning på turen tager vi til Fondue i bjergrestauranten ved 18 tiden, det bliver næppe billigt, menhvad, vores hytte på pisten har sparet os for mange penge til frokost.









Ingeborg viser sin kunnen i den dybe sne. fantastiske forhold for offpiste kørere da der ikke var mange til at ødelægge de gode steder.














Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!