Winter wonderland

Efter en god juleaften kom vi alligevel tidligt på benene. Mutti havde klargjort bolledej, så morgenmaden var med hjemmelavede boller! Ikke dårligt. Vejret viste sig atter fra den gavmilde side, ingen vind, blå himmel, og let frost var hvad vejrguderne havde velsignet denne juledag med :-)
Efter at have været først på pisterne endnu en gang serverede Peter af bare taknemmelighed varm kakao på vores hyttes lille terrasse.
Ingeborg Og Christian blev tilbage mens vi ældre gik til byen for at booke en spændende sneskotur... Vi blev af turistbureauet henvist til den modsatte side af gaden, hvor skiudlejningen holdt til. Ejeren fortalte os om mulighederne og viste os sit "husbjerg", som var en oplagt mulighed for os. Vi aftalte at komme igen senere med børnene, så alle kunne blive udstyret. Peter ville dog lige vise ejeren sine sko for at spørge, om de var egnede til en sne-sko-tur. Stor var skuffelsen da det viste sig, at hans Salewa sko version 6.0 blev kasseret, i stedet anbefalede ejeren at Peter købte et par Moonboots! Der satte Peter dog grænsen, og vi måtte dermed vinke farvel til en tur med snesko denne gang... Peter er stadig rystet over, at hans elskede sko er blevet kasseret.... måske jeg (Solveig) så slipper for at høre på hans ævl om mine sko nu - de blev nemlig godkendt...
Nå, men nyheden tog børnene pænt, turen blev vekslet til en omgang fondue på bjergrestauranten på fredag...
Senere på dagen gik Peter en vandretur, vi andre nød solen og sneen inden juleresterne skulle fortæres og senere skal vi så igang med Christians mandelgave; Hint.



Aldrig har vi boet så tæt på Pisten. ikke engang en skilængde er der tale om her. Det gav en god tur med mange muligheder for varm kakao i det hyggelige lille hus













Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!