Stormy Night

Klokken 1 i nat vågnede Peter op på grund af en voldsom blæst. Der var heldigvis ikke noget, som kunne blæse væk rundt om huset, så han lagde sig i seng igen og nød de tunge dyner, der nærmest presser én ned i madrassen. At det så tilmed er med sengetøj af en slags groft hør/flonel betyder bare at man heller ikke fryser, og lige nu nærmest glæder vi os til at komme i seng. Det er altid sådan på skiferien for os, at den friske luft og det forholdsvis høje energiniveau gør, at vi altid sover godt, er trætte og går derfor tidligt i seng. Sådan er det også denne gang, og så er det jo bare en ekstra gevinst, at sengene er gode...
Nå, men det var vist nok sengesnak; skiløbet startede kun ud med 3 personer i dag, da Ingeborg har fanget sig en ordentlig forkølelse og derfor blev indenfor i formiddag. Christian, Peter og jeg tog frejdige afsted, det var en del koldere i dag, så vi havde trukket huerne godt ned om ørerne og rullet halstørklædet en ekstra runde.
Der er trukket en del skyer ind, men solen kom alligevel frem, så det blev til en dejlig formiddag. Frokosten bestod af varm, hjemmelavet leverpostej, frikadeller og kold flæskesteg; vi manglede bare noget mere af Grethes hjemmelavede rødkål...og Evas rødbeder!
Efter frokost kørte Christian og Ingeborg i fun-parken, hvor de morede sig med hop og billeder. Peter og jeg tog en vandretur på et par timer. Det blev til en rigtig flot tur med mange udsigtspunkter i et snedækket landskab.
Vi spiste pasta og kødsauce til aften og Solveig og Peter vandt igen over Ingeborg og Christian i Hint:-)
I morgen eftermiddag lover de snevejr, så vi vil afsted fra morgenstunden, så får vi se, hvor længe vi fortsætter...










Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!