Pinse i Danmark


Da vi har haft meget travlt med vores projekt de berejstes klub, og derfor har tilbragt megen tid udenlands det seneste års tid har vi et efterslæb hvad angår oplevelser i Danmark.
Vi har her i pinsen forsøgt at arbejde en lille del af efterslæbet væk med en sublim vandretur ved Hald sø. Her gik vi i ideelt vejr en længere tur med en del af familien Musgaard, faktisk var turen en julegave til Hr. Karsten Musgaard, inkluderende mad og drikke undervejs. Vi klarede snildt drikkevarerne, således var der både Colaer og vand i vores tunge rygsække da vi startede, heldigvis var der i det varme vejr en vis tørst, så byrderne blev tættere at bære som turen skred frem.
Maden lykkedes også, dog var det lidt af en bet at åbne for Trangiasættene, og erfare at rengøringen efter sidde års pinsetur til Luxembourg ikke havde fundet sted overhovedet, dermed var de 2 store gryder ubruelige, heldigvis viste det sig at de 2 små ikke havde været brug året før, og at de var store nok til at vores Spätzle ret kunne laves på tilfredsstillende vis.
Turen vi gik havde vi fundet i Rother bogen om Jylland, og den var fremragende, 17,3 kilometer igennem afvekslende, men hele tiden smuk dansk natur. Vi kom igennem skov, over heder, havde udsigt til vand, samt til åbne vidder fra de højeste punkter på ruten. Eneste bet, iskiosken ved turens afslutning havde vi ikke just for os selv, og den vurderede 1. times ventetid var os for lang, så vi gik videre med uforrettet sag.













Efter vandreturen tog vi forbiRisskov, hvor Eva havde lavet lækker aftensmad til de trætte vandrere. Det blev til nogle gode timer i Eva & Christians smukke have. Også her gav det dejlige maj vejr oplevelsen den sidste prik over I´et. Utroligt som det betyder noget, efter sidste års katastrofe sommer er man nok også mere opmærksom på når der er godt udevejr.



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!