Sommer i Baltikum.

Vores sidste miniferiedag startede med en hjemmelavet morgenmad på vores hostel. For den fyrstelige sum af 7€ lykkedes det os at mætte alle 4 munde uden vanskeligheder. Glade over gode oplevelser forlod vi Tallinn og begav ov mod syd i den velkørende Passat. For at opleve lidt på turen havde vi planlagt frokost i Parnu, Estland 4 største by, med tilnavnet sommerhovedstaden. Vi ankom i meget god tid, og tog derfor en gåtur rundt i byen og ned til Stranden, vi så pensionater og hoteller der vidnede om at tilnavnet i den grad havde noget på sig, og da vi ankom til en fantastisk strand forstod vi også hvorfor. Klitter, sand og et blikstille hav hvor de første havde trodset de givetvis ret lave temperaturer og var gået ud i vandet. Et meget smukt sted allerede i maj, og givetvis helt uimodståeligt i juli / August. Der var en kvinde strand hvor kvinder kunne bade nøgne, og gjorde det, positivt at se at kropsforskrækkelsen der hærger på vores himmelstrøg endnu ikke har fået så godt fat i Estland.




 den eneste bevarede 1700 tals fæstningsport i Estland. En smuk måde at forlade midtbyen på.





Efter strandturen gik vi tilbage for at få frokost, Karsten trådte i karakter og valgte resolut et sted der ikke serverede Cola, det slog ham dog ikke ud, han valgte i stedet en smoothies som ledsager til maden, lad det være sagt som en klar advarsel, ser du en smoothies med boghvede på menukortet så hold dig fra den, om det så er den eneste drikkevare de har. Den smagte forfærdeligt.




Resten af hjemturen forløb uden episoder, vi kom fint af med bilen i Riga, og flyveren bragte os tilbage til Hamborg som forventet. Kl 21.05 satte vi bilen i garagen, og sagde godaften til Christian samt farvel til Kirsten og Karsten efter en super dejlig miniferie.

Med den er missionen de berejstes klub stort set fuldført, vi gamle mangler nu begge sølle 2 lande og hvis alt går som forventet er vi i mål d. 19 juli, landet der er udset til at opfylde målet er Moldavien.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!