På tur ved Aarhus

I forbindelse med et besøg hos Eva og Christian i Risskov tog vi på udflugt nord for Aarhus.
Først blev det dog til en god gang morgenmad, endda indtaget indenfor.Vi er åbenbart ved at slække en del på Corona forholdsreglerne. Til det skal dog siges at der ikke har været et eneste tilfælde i 15 dage i Flensborg, vi føler os derfor ikke som potentielle smittebærere, og tog derfor chancen.
Efter morgenmaden kørte vi til lagkagehuset, hvor Eva besørgede sandwicher til udflugten. Peter havde valgt målet, nemlig gammel Estrup, en stor herregård i Aarhus` nordlige opland.
Vi gik en tur rundt i parken i det gode vejr, undervejs snakkede vi om den enorme forskel på rige og fattige der tidligere var i lille Danmark.
Undervejs rundt i parken kom vi forbi en hyggelig shelterplads, hvor vi sagtens kunne forestille os at slå lejr engang. Senere passerede vi en flot legeplads, hvor der også var borde. Straks belsuttede vi og for at spise der. Det betød at vi måtte tilbage til bilen efter vores forplejning. På legepladsen nød vi det gode vejr og de dejlige sandwicher. På et trangia fik vi lavet den afsluttende kom kaffe der naturligvis hører sig til en god frokost.


Fra Gammel Estrup kørte vi på Ca seniors foranledning mod Rosenholm. Her ligger Rosenholm slot, hvor Holger Rosenkrantz startede et universitet i tidernes morgen. Også her var det en positiv oplevelse at gå rund i parken i det varme vejr. 




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!