Hampen sø

Vi startede lidt forsinket fra Harrislee, den pakke ansvarlige havde ikke helt magtet opgaven, og så måtte Solveig guide og tage ansvar for at opgaven blev løst tilfredsstillende. Det skal dog sige at Peter havde tænkt på hovedpuder, sket ikke så dumt skulle det vise sig.
Ved afrejsen skinnede solen i Harrislee, og derfor var det med højt humør vi satte afsted på vores mikro eventyr ved Hampen sø. Undervejs mod det midtjyske fik vi dog bange anelser da kraftige regnbyger kom og gik med lidt for korte intervaller. Aftensmaden købte vi undervejs, valget faldt på koteletter, ris samt champignoner, lige et måltid der gør sig når man skal lave mad på et par trangiaer.

Ved Hampen sø satte vi bilen, og gik afsted for at rekognoscere. Teltpladsen var ikke sådan lige at finde, og en nærliggende grillplads virkede mere som vildledning ensom ledetråd. Vi havde allerede besluttet at gå tilbage til bilen for at køre til en den plads da vi ved et tilfælde spottede lysningen har lejrpladsen befandt sig. Så gik vi tilbage til bilen,tog rygsækkene på ryggen og begav os afsted mod teltpladsen for at slå lejr for natten. Vi fik hurtigt sat teltet op og indkvarteret os. Herefter gik vi de godt 5 kilometer rundt om Hampen sø, inden vi satte os for at lave mad. Under gåturen forsvandt solen, og temperaturen faldt til friske 9 grader. Maden smagte godt, men rødvinen var lige lovlig kold.
Efter at have sat maden til livs gik vi ind i teltet, og al den friske luft sørgede for at vi ikke holdt os vågne længe. I løbet af natten vågnede vi et par gange ved at regnen trommede mod den tynde teltdug. Der kom dog ikke større mængde vand, så vores søvn var ikke for alvor truet.





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!