Genoptræningsgåture

 Det går fremad, klart fremad med Peters hofte. Det er nu også noget vi gør noget for. Vi har således været ude at gå adskillige længere ture. Det er dejligt at vi nu atter kan gå ture længere end 10 kilometer. 3 af vores ture skal lige nævnes her. 

Første lange tur gik vi ved Glücksburg, hvor vi startede ved det smukke slot. Turen gik senere langs kysten med den lille strand ved Solitude. Vi kom overvejs forbi stede vi trods efterhånden mere end 20 år vi har boet i området. På vej tilbage mod slottet gik ruten lidt inde i landet, og også her var vi på hidtil ukendt territorium. Det var absolut en anbefalelsesværdig tur, og de lige godt 12 kilometer vi tilbagelagde var på det tidspunkt Peters rekord.






I lørdags fik vi et godt tilbud, Mai vi var på tur med i Kenya spurgte om vi ville med på en gåtur rundt om Hostrup sø ved Kliplev. Her har Peter været på en del mindeværdige spejderlejre i sin ungdom, så straks var han fyr og flamme for at gense området. Vi startede på Peters klare anbefaling fra spejdercentret Stevninghus, måske var det mere et kup end en anbefaling, Peter kørte egenrådigt til stedet, og når nøglen forlader bilen med føreren kommer man jo ikke videre. Turen fandt vi egentlig selv, men hjælp fra googlemaps og en løbe app. Den var lige over 12,5 kilometer, og således en beskeden forøgelse af den hidtidige rekord. 




Allerede dagen efter sadlede vi atter apostlenes heste, og gik hjemmefra mod Padborg hvorfra vi gik det første stykke af Gendarm stien mod Kruså. Overraskende nok i flot solskin, vejrudsigten havde ellers lovet gråvejr. Fra grænsen i Kruså gik vi tilbage mod vores hus, et lille stykke flugte vi skiltene mod Genoa på E1 og E6 to af de meget lange distancevandreruter der krydser europa. Vi nåede dog ikke helt i mål, men rekorden lyder nu på 13,7 kilometer. Den satser vi dog på at slå inden januar er omme.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!