I sommerhus

 For at komme væk fra hysteriet omkring Flensborg, og for at kunne fejre Christians 18 års fødselsdag med mere end bare en eneste gæst, havde vi fået lånt Janne og Hennings dejlige sommerhus i Rendbjerg. Vi er efterhånden kommet til en konklusion om at det er vigtigt at foretage os noget i weekenderne for ikke at forfalde til almen tristesse over den generelle Corona situation. Smitten har været stigende i Flensborg i de sidste uger, og er næsten nået op på 200/100000 pr. uge. Det er nu et af de højeste tal i Tyskland, og det har betydet meget strenge restriktioner, således er der indført forbud mod enhver form for social kontakt med andre end dem der er i ens egen husstand, samt indført et generelt udgangsforbud fra kl. 21 til kl.05. Så er man ligesom igang med at indskrænke folks muligheder. Mit bud er at når folk ikke må gå en tur sammen (hvor de parentes bemærket ikke smitter hinanden) så snyder de ved at mødes indendørs hvor de netop smitter hinanden. Nå, nok om det, lad os i stedet dvæle ved den dejlige weekend vi har haft.

Vi gamle tog afsted fredag, gik en tur rundt i området og nød roen samt naturligvis det dejlige vejr. I forhold til temperaturen weekenden forinden var termometret vel steget 25 grader, hvilket jo ikke er hverdagskost. Fra dybfryseren til forårsagtige temperaturer på kun en uge, himmelsk. 





Lørdag fik vi ved frokosttid selskab af Ingeborg samt Kirsten og Karsten. Efter at have nyt nogle utraditionelle, men ganske velsmagende pizzaer Kirsten havde medbragt kørte vi i samlet flok til Brunsnæs på Broagerland, hvorfra vi med en afstikker til selve Broager gik ad gendarmstien tilbage til sommerhuset i Rendbjerg. På de 6 dage der var gået siden vores tur på en anden del gendarmstien havde det store temperaturudsving bevirket at foråret lod sig ane hvor der før var frossen jord. Vintergækker var dukket op, og sneen var trængt tilbage til de driver der lå i skyggefuldt terræn. Om aftenen hyggede vi med god mad og dejlig vin, lige hvad vi trængte til!


Kort før Broager gjorde vi holdt ved en lille shelter plads. Her fik Karsten den nødvendige chokolade så turen kunne fortsættes. 


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!