Wintereinbruch



 Er på tysk begrebet for det vejr vi har haft indtil videre i februar. Kong vinter har været på besøg med alt hvad der dertil følger. Sneen var kongen første udspil, derefter sendte han blæsten hen over landet, med snefygning som resultat. Som afslutning kom så de lave temperaturer der har knuget landskabet. Vi har hos os målt meget lave 15 graders frost. Ikke noget vanligt syn på termometret de senere år. 

Vinteren har dog ikke kunnet holde os indendøre. Vi har været ude at gå hver evig eneste dag, således er det lykkedes for Peter at nå over 50 kilometer om ugen de sidste 2 uger. Det er et klart tegn på at det stadigvæk går fremad efter operationen. Vi har også fået handlet bil til Christian, så den er klar til hans 18 års fødselsdag d. 21/2

Valget faldt på en ford Fiesta, som Solveig kan konstatere der er sket meget med siden hun havde en tilbage midt i 90`erne. Det er helt vildt hvor meget teknik der i dag er i sådan en bil. 


Turene vi har gået har dels været i lokalområdet, med gendarmstien som det gennemgående tema for de længere ture. Nu hvor frosten har taget over er den relativt let at gå, de mange fugtige steder er frosset fuldstændigt til, så man slippe for de ellers næsten obligatoriske beskidte sko. Våde sko er derimod en trussel, ikke på grund af vand, men på grund af den nogle steder ret dybe sne der er føget ind på stien. 




Ellers er det vores helt lokale runde der har bragt Peter på de 50 kilometer, her er den ene vej nærmest ikke mulig at passere på grund af den megen sne, det viser i hvert fald at det stadig kan have betydning når der står kein winterdienst på skiltene. 




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!