Afsked med Lyø

 Søndag vågnede vi efter en lidt dårlig søvn. En mulig, ja endda meget sandsynlig årsag var at der nok var blevet drukket lidt for meget rødvin aftenen forinden. Ved morgenbordet gik snakken lystigt, vi var alle stadigvæk helt oppe at køre efter den fantastiske oplevelse vi havde haft på oasen. Vi havde atter valgt at få morgenmad serveret kl. 9 Det var et passende tidspunkt nu hvor vores færge fra Lyø havde afgangstidspunkt kl. 10.45. 

Vi fik sagt farvel til værtsparret, der begge havde en stor andel i vores hyggelige ophold, og begav os de små 2 kilometer ned til øens lille havn. PÅ vej mod havnen blev vi mødt af adskillige tyske sejlerfamilier der var på vej i modsat retning. Dejlig at se at der kommer gæster til den smukke ø. 

Fra havnen kunne vi i lang tid følge færgen der nærmede sig, og selvom Karsten på det kraftigste havde frabedt sig alt for mange billeder af færger, lykkedes det os at få et par enkelte gode skud i kameraet. Da solen også denne søndag viste sig fra sin bedste side tilbragte vi overfarten, der denne gang også inkluderede en tur forbi Avernakø, på dækket, hvor eneste forskel fra udturen var at drikkevarerne var colaer, og ikke øl. 

I Faaborg fik vi sagt farvel til Kirsten & Karsten, og kørte derfra til Bøjden færgeleje, hvorfra vi sejlede hjem til det jyske. En super weekend vi kan mindes i lang tid lakkede således mod enden.



i tider hvor der er ufred i Europa er det jo rart at vide at marinen har de helt store fartøjer ude på de indre danske farvande


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!