En tur rundt i Colombo



14.03-16.03
Efter 5 min. ventetid så var det hurtigt ind i tuk tukken og afsted det gik. På vejen så vi Independence square og lidt af et hindu tempel før vi blev smidt af ved den nærmeste banegård. Her efter en times tid fik vi endelig købt en bilet til toget næste dag. 

Så traskede vi ellers afsted igennem Colombos fyldte og begivenhedsrige gader, hvor man slet ikke vidste hvor man skulle kigge hen. Først gik vi hen til det gamle rådhus, som var blevet lavet om til brændvæsnets hovedkontor og derefter hen til flotte Jami Ul-Alfar moske, som var lavet af hvide og røde sten. Det der skulle have været slutningen af vores gåtur, troede vi, var the old dutch hospital, som var lavet om til flere spisesteder, var ikke helt det vi troede. Så vi gik videre. Tørstig og udmattede mødte vi i to omgange en mand der ville vise os et tempel, den ene lidt tættere på den anden en tuk tuk tur væk. Men uden en dråbe vand i tasken havde vi slet ikke kræfter til det og begav os istedet hen for at sidde lidt ned og få noget væske i det nærliggende Galle One Face Mall. 

Her sluttede dagen også mere eller mindre for de 35 grader udenfor var ikke til at klare i middagsheden og sidst på eftermiddagen endte vi med at tage en tuk tuk hjem.
















Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!